bugün bizim çinli tai chi,chi guong ve kung-fu hocamız ( büyükada'daki meditasyon merkezimizdeki ) mutfakta çalışan bulaşıkcı çocuğu dövdü. (resimde sadece çinlinin fotorafı var, resimdeki küçük çocuk bizim müşterilerden. yani bulaşıkcı cocuk degil. onun fotorafı yok) bu olay üzerine tabiki samurayın işine son verildi.
7d6 için bu çinli adamı kullanarak bir wild video yapmayı düşünüyorduk aspasya'yla. tabiki bu olay suya düşmüş oldu. aspasya bi daha o adamı evde istemiyorum dedi.
Adam; Çin 1969 çift el kılıç şampiyonu, soyları çin samuraylardan geliyor ve de çinin dağlarında bir tapınakta 7 yıl yaşamış... Adı Leong T.Lau (googledan bakabilirsiniz)
Balık yapıyoduk sakince, ben mangalı yakıyodum. bulaşıkcı çocuk nerde yemekler filan diye Leong'a artislikler yaptı. Leong da onu aniden 2 metre uzattı. ben telefonla konuşuyordum, gözlerimi kırparkenki sürede dövdü çocuğu. Çocuk da mersinli delikanlı gururuna yediremedi, askerliği komando olarak yapmış. sinir krizleri filan geçirdi. adam toplayıp dövdürücem onu, delikanlıysa bi yere gitmesin dedi...
ışine son verildi çinlinin, ben üzülüyorum senseyimi kaybettim diye, aspasya da bana kızıyo duygusuzsun diye. en çok da wild video yarıda kaldı diyorum "ya bizi de döverse aşkım" diyo.. gülüyo şimdi de.. ben de gülüyom gerçi komik bişi oldu galiba.. sıcağı sıcağına annatıyım dedim.
ciddi ciddi bi senseyiyi birini döverken gördüm ya artık harbiden ölsem de gam yemem... :lol: