SCG: demoların bir çoğunu zaten video olarak gösteriyoruz. bu güne kadar bir exceed'in (!) heaven seven'ını her configde sağlam çalıştığı için gösterdik, bir 256 byte gösterdik (Tube), bir de henüz videosu yayınlanmayan Smash Designs'ın Evoke'da release ettiği 2.ci olan demoyu executable'dan çalıştırdık. bunların haricinde tüm Amiga demoları, ASD'nin demoları v.s. hepsi videoydu.
Ancak 64 demolarını emulatörle göstermek daha mantıklı. Hem sorun çıkma ihtimali bir hayli düşük, hem de 64 demolarının hepsinin videosu bulunmuyor. Özellikle biz nostaljik takılmayı seven insanlar olduğumuz için bu pek olası değil. Örneğin Plush'ın MS2000'de yayınladığı 4 KB'ın videosu olduğunu hiç sanmıyorum, yakın tarihte yayınlanmış olmasına rağmen.
Sonuç olarak henüz (ilerleyen programlarda belki gerçek c64, amiga ile gösterebiliriz) mekana bir c64 ya da amiga götürmedik. Bir de her gidişimizde farklı bilgisayarlar çıkıyor karşımıza. Örneğin bir önceki programda bana verilen makinede FX desteği olmayan bir ekran kartı vardı, geçen gidişimde ise Radeon 9550 vardı. Son programda Hydrogen kendi makinesini getirmişti evden v.s.
Çok uzatmaya gerek yok, henüz program rayına oturmadı. Oturur oturmaz Hades'e sözüm var mesela, onu çağıracam programa. Konuklar almaya başliicaz, özel coding, gfx, music köşeleri falan olacak. Olacak da olacak. Tahmin ediyorum 3-4 program sonra 1 saat bize yetmez olacak, hep "bu sefer de ne yazık ki bize ayrılan sürenin sonuna geldik" v.s. diyeceğiz. Ancak canlı yayın işi şimdilik sakat çünkü hardwarelar su koyuveriyor bazen. Herşey oturunca programı canlıya da çevirmeyi düşünüyoruz.