@tesla: Sıfırıncı olduk abi
, bide o wall jump yedi bitirdi beni, hadi üstteki anahtarı boşverip aradan devam ettim oradada aşağı inerken patladım. Yarın bi daha deneyeceğim
.
@hydrogen: Abi valla, ilk önce virüs bulaşma fikri geldi aklımıza, sonra geyik çevirirken grafiker arkadaşın aklına ana menüdeki mizansen geldi. Bayıldık bi anda oyunun teması değişti. Yoksa windows grafiği falan kullanacaktık. Bizce böyle daha güzel oldu ama juriden falan garip tepkiler almadık değil (windows grafiği kullansaydınız keşke gibi
.
Yapay zeka konusunda da ilk fikir oydu ama tema deception olduğu ve temanın oyundaki kullanımı virüs dosyalarını infect ederek antivirüs yazılımlarını kandırmamız olduğu için bu haliyle kaldı. Son bölümlerde üst üste bindiğinde yapay zeka cidden hızlı temizlemeye başlıyor. Oyuncuyu yakalama açısından tehdit oluşturmasalarda bölümü geçmelerini çok zorlaştırıyorlar
. Oyunun mekanikleri çok iyi test edilemedi ne yazık ki. Ama sonuç bütün ekibin içine sindi, oldukça memnunuz bu oyundan
.
@onur: Abi swengine ile daha çok oyun yapılır ya. Hatta tembellik etmesem ilmarin'i çöpe atıp ona geçerdim de yeni bişeyler öğrenmesi zor geliyo
.
Ya bide şunu gördüm türk oyun dergilerinin yazarlarından adam olmazmış. Tamam bizim merkezde derece alan bütün oyunlar açık ara hak ettiler. Ama bu juri diye geçinen kitle cidden sunumlarda vs. çok uyuzdular. Sunumlar bittiğinde oyunları denemeye bile gelmedi çoğu, sadece bikaçı oyunlara baktı. ınsan adam gibi ilgi görmek istiyor açıkcası. Jüri genel olarak çok kötü bir izlenim bıraktı bende.
Neyse bu gibi ufak tefek bikaç şey dışında herşey çok güzeldi
. Off 1 sene bekleyeceğiz yine, sabırsızlanıyorum
.