Originally posted by jimqode@Mar 26 2006, 10:36 AM
mrr onceden makinanin spesifikasyonlarini ver de bari street fighter konsolunda calisan demo yazalim
Capcom CPS-1 arcade board'um var (eskisehirdeki eski bir atari salonundan siparis verdim henuz yolda) (1991) fakat bunda sadece atari salonlarindaki klasik street fighter 2 var... (kombo filan yok) oyle kablolarla bagli.. cok sekilli degil simdilik.. eger butcem yeterli olursa ayni atari salonlarindaki gibi dandik ITT schaub-lorensli bir tv ile arcade makinesine donusturmeyi dusunuyorum.. buralarda bir atari salonu bulamadim. eger bulursam belki disini kompile de satin alabilirim..
Bir de play station'da oynuyoruz.. O daha zevkli, bir tane `Street Fighter Arcade Stick`im var...
zaten bir tane daha almak istiyordum, eger partide turnuva yaparsak ikincisini de alirim partiye kadar...
aslinda cok sevinirim atari salonu yeri bilen varsa. adamlarla konusup alinabilir her turlu eski boar'lari....
tekken ve arcade board filan hikaye de, playstation + 2 arcade joystic super olur gibime geliyor parti icin.. tam heyecan... dev ekranda...