parti için çabalarından sonra senin kılını bile kıpırdatmana gerek kalmadı; üzerine bir de dergiye yazı yazdım. sıranı birkaç kez savdın yani. partiden sonra bende de bir soğuma oldu; tabii ki partinin bunda etkisi kesinlikle YOK. aksine çok güzel ve yapılabilecek en güzel partilerden biriydi.
ama dediğin gibi, bir koltukta 4-5 karpuz olayı, hele hele de full-time çalışıyorsan, bir de evliysen gerçekten zorlaşıyor. senle son bi konuşmamız vardı, son gazlarımla acaba biraz girişsem mi diye düşündüm, nightlord az biraz c++ dersi bile verdi, vaktinden ayırarak. ama sonra hayatımda sorumluluğunu taşıdığım, üstlendiğim konulara şöyle bir baktım da...
yaz sonuna kadar octalfoam dahil 3 tane portalimsi site açmak, kafamda proje olarak duran nice değişik siteyi realize etmek, tekrar uğraştığım sanat alanına biraz odaklanmak, kendi blog'umu adam edip canlandırmak (progresif rock meraklılarını beklerim) beni bu yaz sonuna kadar işgal edielcek işler. kaldı ki bunların yanı sıra en önemlisi iş kovalamak ve faturalarımı ödemek... en önemlisi de benim türlü halimi kabul eden eşime zaman ayırmak, biraz da sosyal olabilmek.
haliyle bunların üzerine ne kadar arzu etsem de, özlem duysam da scene için product üretme meselesini ekleyemiyorum. benim gibi olanlar olduğu gibi, daha genç olup inatla birşeyler üretenleri takdir ediyorum, herkesi. sırf bu yüzden zaten en parasız zamanımda bile bu siteyi ayakta tuttum, neyse ki o günler geçti zaten. benim de yapabileceğim bu, ufak bir tutam belki, ama herşeyin geçici ve uçucu olabildiği bir ortamda izimizin kalması umuduyla. bu yüzden zaten octalfoam da tekrar dönecek; yapılan negatif eleştirilerin o dönem beni demoralize etmesine izin vermemeliydim. net bir zaman veremem, ama bu yaz üretim zamanım; hele bir laptop alıp da eve tıkılı kalmadan üretebilsem çok daha hızlı olur herşey. ama ona biraz daha süre var sanırım, borçalr temizlensin hele bi.
neyse. şimdilik söyleyebileceğin bunlar. biraz uzak kaldım diye siteyi belirli aralıklarla takip etmiyor da değilim. ara ara görüşürüz.
not: proje bazlı php/ tasarım/ flash işlerine açığım; elinize fazla düşerse...